Wat is de beste isolatie om op zolder te plaatsen?

Onze topkeuze voor de beste zolderisolatie voor glasvezelrol is de Owens Corning EcoTouch. Dit product heeft geavanceerde vezeltechnologie die snelle, nauwkeurige installaties mogelijk maakt. Het is ook schuurbestendig, wat betekent dat het enkele van de problemen vermijdt die verband houden met traditionele glasvezelmaterialen. .

Het gebruik van alle acht stukken zonder ze te snijden bedekt een ruimte van 64 vierkante meter met 8,25-inch dikke isolatie. Deze zolderisolatie in dekenstijl is eenvoudig te snijden en te installeren, en het dikke isolatiemateriaal helpt ook geluid en trillingen in uw huis te verminderen. Betaalbaar en effectief, deze natuurlijke katoenen zolderisolatie van Frost King is 1 inch dik en meet 16 inch bij 48 inch. Met veelzijdige toepassingsmogelijkheden en een R-waarde van R-19 is de Greenfiber Cellulose Blown-In-isolatie een haalbare optie voor zolders, zijwanden en plafonds.

Het grootste deel van de batt-isolatie is glasvezel of minerale wol en af en toe denim. Glasvezel, katoen en minerale wol kunnen allemaal werken als losvulmateriaal, maar de verre topkeuze voor ingeblazen isolatie is glasvezel. In tegenstelling tot batts-isolatie, is ingeblazen glasvezelisolatie perfect voor het opvullen van krappe holtes rond bedrading, leidingen of elk gebied met ongemakkelijke framing. Over het algemeen, als het minder is dan ongeveer 10 tot 13 inch, het equivalent van een R-30, wordt aanbevolen om meer isolatie toe te voegen.

De twee belangrijkste keuzes hier zijn glasvezel en cellulose, en elk heeft zijn voor- en nadelen. Er zijn talloze soorten zolderisolatie, en elk heeft zijn eigen voor- en nadelen. Spuitschuimisolatie is echter de beste keuze voor zolders, omdat het kan uitzetten in kleine ruimtes, waardoor het een luchtdichte afdichting biedt, waterdicht is en langer meegaat dan andere soorten isolatie. Het is vaak de duurste van dit type, maar het is ook het meest energiezuinige type isolatie dat je kunt vinden.

Spuitschuim heeft nogal wat voordelen, waaronder dat het een brandwerende, niet-giftige zolderisolatie is. Deze isolatie is ook een goede optie voor onregelmatig gevormde zolders omdat de isolatie niet hoeft te worden gesneden zoals gerolde batts. Wanneer u klaar bent om de isolatie in uw huis te vervangen, moet u de beste soorten zolderisolatie kiezen voor uw budget en uw algemene doelen. Het ideale isolatieniveau voor een zolder in Virginia is R-38, wat ongeveer 18 inch schuimisolatie betekent.

Dat komt omdat geblazen isolatie geweldig is in het opvullen van de gaten en u een goede, complete isolatielaag geeft. Als u een oud of houten dakdak heeft en u probeert isolatie op het plafond van uw zolder te installeren, kan een vergelijkbare situatie zich voordoen. Nu u de voor- en nadelen van spuitschuim, glasvezel en cellulose-isolatie hebt bekeken, bent u misschien tot een conclusie gekomen over het beste type isolatie voor uw zolder. U wilt uw zolder isoleren om te voorkomen dat warmte ontsnapt, maar u weet niet zeker welk isolatietype aan uw behoeften voldoet.

Omdat de deeltjes los zitten, is losgevulde isolatie ook een verstandige keuze voor oudere woningen met plattere daken (minder stahoogte), unieke vormen of meerdere obstakels zoals leidingen, ventilatieopeningen en dwarsbalken. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *