Wat is de aanbevolen r-waarde voor dakisolatie?

Afhankelijk van waar je woont en het deel van je huis isoleer je (muren, kruipruimte, zolder, enz. Typische aanbevelingen voor buitenmuren zijn R-13 tot R-23, terwijl R-30, R-38 en R-49 gebruikelijk zijn voor plafonds en zolderruimtes. Voor zolderisolatie heeft u minimaal R-30-waarde-isolatie nodig. In de meeste klimaten bespaart u geld en energie bij het bouwen van een nieuw huis of toevoeging als u een combinatie van holte-isolatie en isolerende omhulling installeert.

Verminder lekken in buitenmuren door de voegen van de buitenmantel en het afdichten en afdichten van buitenmuren af te plakken. Holte-isolatie kan worden geïnstalleerd op niveaus tot R-15 in een muur van 2 inch x 4 inch en tot TOR-21 in een muur van 2 inch x 6 inch. Het toevoegen van isolatie aan uw zolder is een van de meest effectieve manieren om geld te besparen op elektriciteitsrekeningen en uw huis energiezuinig te maken. Er zijn echter veel dingen waarmee u rekening moet houden bij het aanbrengen van zolderisolatie, omdat het gaat om het kopen van de juiste apparatuur, het weten hoeveel materiaal u moet kopen en het juiste type arbeid inhuren.

. Afhankelijk van welke delen van je zolder je probeert te isoleren, raden we twee verschillende soorten isolatiemateriaal aan. Ontvang een gratis zolderinspectie en offerte om uw zolder te isoleren. In New York is het waarschijnlijker dan niet dat je zolder isolatie nodig heeft in krappe ruimtes.

U kunt glasvezel- of cellulose-isolatie kopen, wat u maar wilt. Vergeet niet dat het installeren van ingeblazen isolatie een speciale machine vereist die u waarschijnlijk moet huren. Voor isolatie onder uw dak raden we aan om meerlaagse reflecterende isolatie te gebruiken. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar we verzekeren u dat het vrij eenvoudig is en uiterst gunstig is voor het efficiënt verwarmen of koelen van uw huis.

Juli is de warmste maand van het jaar in New York met gemiddelde hoge temperaturen van 75° F (23,9°C) tot 85° F (29,4°C). New York City ervaart vele dagen die 95° F (35° C) overschrijden, terwijl enkelen zelfs de psychologische barrière van 100° F (37,8°C) raken. Downstate New York is heet en zwoel met een temperatuur van meestal 85° F (29,4°C), omdat af en toe een douche verschijnt met de stijging van de luchtvochtigheid en bewolking. Weten welke materialen je moet gebruiken is een belangrijke stap in het proces.

Het volgende onderdeel gaat over hoeveel zolderisolatie u nodig hebt voor uw huis in New York. Om te bepalen hoeveel isolatie je nodig hebt, meet je de lengte, maal de breedte van de zolder of welke ruimte je ook probeert te isoleren om de vierkante beelden te krijgen. Voor ingeblazen isolatie verwijst u naar de achterkant van de verpakking om de juiste hoogte te bepalen om de juiste R-waarde voor uw project te krijgen. Hoe hoger de R-waarde, hoe beter de isolatie zal zijn om warme lucht op of uit uw zolder te houden.

Afhankelijk van waar u zich in de Verenigde Staten bevindt, zal de R-waarde die u nodig heeft verschillen vanwege verschillende klimaatomstandigheden. Ministerie van Energie dat verschillende R-waarde-aanbevelingen heeft voor zolders, kelders en andere muren. Vanwege de verschillen in klimaat tussen verschillende delen van New York, is de staat opgesplitst in drie klimaatzones. Sommige provincies kunnen zwaardere seizoensvariaties ervaren en vereisen daarom isolatie met een hogere R-waarde.

De R-waarde hangt ook af van het feit of er al isolatie op uw zolder is geïnstalleerd voorafgaand aan de procedure. Doorgaans zullen zolders zonder voorafgaande isolatie hogere R-waarden vereisen voor een betere isolatie. Vierkante beelden en R-waarden zijn dus belangrijke bepalende factoren voor hoeveel isolatie je nodig hebt voor je zolder. Als u niet zeker weet hoeveel isolatie u precies nodig heeft, zijn er R-waarderekenmachines online, of u kunt een aannemer bellen voor een nauwkeurige offerte.

Als je eenmaal hebt uitgezocht welke isolatie je nodig hebt en hoeveel er moet worden geïnstalleerd, ben je op weg om contact op te nemen met een aannemer en het proces te starten. Maar voordat u dit doet, is het belangrijk om de kosten te begrijpen die gepaard gaan met zolderisolatie. Voor huizen in New York variëren de kosten voor het isoleren van uw zolder niet per se veel, maar het is nog steeds belangrijk om de gemiddelde kosten te onderzoeken, afhankelijk van waar u woont. Elk huis zal anders zijn, en elke stad of provincie zal andere codevoorschriften hebben.

Zorg ervoor dat u uw lokale bouwvoorschriften controleert op niet alleen R-waarden, maar ook op dampschermvereisten. De database van Manta schat de isolatiekosten op zolder op basis van elke stad in New York, waardoor het een betrouwbaar hulpmiddel is voor het bepalen van uw budget. Zelfs Manta erkent echter dat hun schattingen geen zaken als vergunningskosten, inspectiekosten en arbeidskosten omvatten, omdat dat vaak varieert afhankelijk van locatie en aannemerstarieven. Als u al deze bases hebt gedekt, zal uw budget voor zolderisolatie veel nauwkeuriger zijn.

Aannemers zullen het ook gemakkelijker hebben om uw zolder te laten controleren en isoleren als u voor de vermelde componenten hebt gezorgd. Elk jaar verspillen huiseigenaren van de staat New York honderden dollars aan energie. Velen voelen zich machteloos in het licht van hoge energierekeningen en weten niet wat ze kunnen doen om deze kosten onder controle te houden. Het Assisted Home Performance with ENERGY STAR-programma maakt het gemakkelijk en betaalbaar om de slimme investering te doen in een energiezuiniger huis, waardoor huiseigenaren in aanmerking komende inkomsten in de hele staat hun energierekening kunnen verlagen en het hele jaar door comfortabeler kunnen leven.

EmPower-programma's hebben het potentieel om kosteneffectieve langetermijnvoordelen te bieden, waaronder een lager energieverbruik en -tarieven, vermeden investeringen in energietransmissie en -distributie, het scheppen van banen en verbeteringen aan het milieu. Als u een residentiële, commerciële of industriële klant bent, kunt u incentives vinden die door uw nutsbedrijf worden aangeboden op de EmPower-website. Een isolatieaannemer kan uw zolder goed inspecteren en beslissen over de nodige stappen om de isolatie van uw huis bij te werken. U kunt met aannemers overleggen over het type isolatie dat u moet gebruiken, R-waarden en veel van de andere componenten die we eerder hebben besproken.

Maar het kiezen van de juiste aannemer zal het proces maken of breken, en het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen tientallen tientallen professionals die beweren dat ze de beste in de branche zijn. We hebben een paar dingen geïdentificeerd waarmee u rekening moet houden bij het inhuren van een aannemer voor zolderisolatie. Kies eerst en vooral iemand die grondig en transparant is over je zolder. Als uw aannemer bij u thuis komt voor een inspectie en ze verschillende diagnostische tests uitvoeren en door elke hoek van uw zolder kijken, is dat een indicatie van hun ervaring en betrouwbaarheid.

Pas op voor aannemers die snel een kijkje nemen op uw zolder en gewoon voorstellen om een paar centimeter isolatie in te voeren. Een goede aannemer moet gesprekken beginnen over de isolatie- en ventilatieproblemen van uw zolder en gedetailleerde stappen geven om verder te gaan. Attics and More is een innovatief, op ecotechnologieën gebaseerd bedrijf dat huiseigenaren helpt energie te besparen, geld te besparen, comfortabeler te leven en het milieu te beschermen. Een geldig punt, maar ik zou bang zijn dat een plaatproduct, zoals plastic, bovenop zolderisolatie er in de winter condensatie onder kan veroorzaken.

Er is veel te overwegen als het gaat om het isoleren van uw huis, maar het begrijpen van de betekenis van de R-waarde van isolatie is een van de belangrijkste eerste stappen. Als u een briesje door uw zolder gaat vanuit binnenwerk- of dakventilatieopeningen, zal dit de R-waarde van blootgestelde glasvezelisolatie verminderen. Naast het bepalen van de minimale R-waarde die u nodig hebt om uw huis te isoleren, moet u ook de juiste soort isolatie kiezen. We hebben verschillende R-waarden voor verschillende materialen behandeld en u kunt de minimaal aanbevolen waarden van R-isolatie controleren voor ruimtes die het meest geïsoleerd moeten worden.

Deze mobiel heeft op de een of andere manier de inspecties van de provincie doorstaan en heeft isolatie en dakbedekking voor een lager hoogtegebied. U moet rekening houden met zolder- of dakstralingsbarrières (in warme klimaten), reflecterende isolatie en funderingsisolatie voor nieuwbouw. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *