Is het belangrijk om dak te isoleren?

Het isoleren van uw dak is een van de belangrijkste energiebesparende projecten die u in uw huis kunt voltooien. Maar als je energie bespaart, help je ook om vervuiling te verminderen. Het verminderen van de hoeveelheid energie die we verbruiken, kan dus een groot effect hebben op het milieu. Ongeveer 30 procent van het warmteverlies van een gebouw zit in de dakbedekking.

Wanneer een efficiënt isolatiesysteem correct is geïnstalleerd, bespaart u zowel energie als geld. Studies suggereren dat efficiënte isolatie de CO2-uitstoot vermindert, wat helpt bij het bestrijden van luchtvervuiling. Wanneer het tijd is om een dak te repareren of te vervangen, kan ons team van Diversified Roofing helpen. Sinds de oprichting in 1988 is Diversified Roofing marktleider en een van de grootste dakspecialisten in zowel Arizona als Texas.

Wanneer u Diversified Roofing inhuurt, kunt u erop vertrouwen dat we onze verplichtingen altijd zullen nakomen, niet alleen omdat we dat moeten, maar omdat we echt houden van wat we doen. Door het dak van uw gebouw te isoleren, bespaart u elk jaar geld. Door de interne temperatuur van het gebouw te regelen, bespaart isolatie de behoefte aan energie. Je hebt niet langer nodig als verwarming en airconditioning.

Isolatie vermindert de hoeveelheid energie die nodig is om het gebouw te laten draaien. Minder energie gebruiken betekent dat u geld op de bank houdt en het milieu beschermt door een kleinere CO2-voetafdruk achter te laten. Dakbedekking wordt blootgesteld aan meer omgevingsdruk dan enig ander deel van het gebouw, vooral het weer. Blootstelling aan regen, sneeuw en zon slijt dakbedekking af en kan schade veroorzaken die de isolatie en energiebesparing verstoort.

Het isoleren van het dak is een prioriteit als de plafonds van uw huis toevallig deel uitmaken van het dakterras, zoals het geval is bij kathedraalplafonds. U kunt ook uw dak isoleren om de temperatuur te helpen regelen op een zolder die deel uitmaakt van uw leefruimte. IJsdammen en vorst onder het dakterras kunnen leiden tot vochtschade aan daken, vooral voor Cape Cod huizen met 1 ½ verdiepingen. U kunt glasvezelbatt-isolatie relatief goedkoop vinden in bulkhoeveelheden, zoals het geval is met deze Owens Corning R-38 Fiberglass Batt Insulation Roll ontworpen om tot 341,36 vierkante meter zolderruimte te passen.

Houd er rekening mee dat dit de rol is en niet de losse vulling. Volgens het US, S Department Of Energy tonen studies aan dat stralingsbarrières de vulkosten met 5-10% verlagen bij gebruik in warme, zonnige klimaten. Plaatsen hebben doorgaans hun eigen codes voor energie-efficiëntie. De Florida Energy Efficiency Code vereist bijvoorbeeld dat isolatie een classificatie heeft van ten minste R-19 om het warme en vochtige klimaat aan te kunnen.

Natuurlijk kun je de thermostaat verlagen en wennen aan het binnenshuis dragen van omvangrijke truien om kosten te besparen. Maar als je een onafgewerkte zolder hebt, is het geven van een goede isolatie een van de eenvoudigste manieren om dit seizoen een deksel op je verwarmingsrekening te houden. Het is een doe-het-zelfproject dat je in een weekend kunt aanpakken, en de besparingen die je elk jaar krijgt, lopen elk jaar op, zegt TOH algemeen aannemer Tom Silva. Het ministerie van Energie schat dat een goed geïsoleerde zolder 10 tot 50 procent van uw verwarmingsrekening kan scheren.

En het werkt het tegenovergestelde voor warme klimaten; in de zomer helpt het de binnentemperatuur van uw huis te stabiliseren om de koelbehoeften onder controle te houden. . Door minder energie te gebruiken, houdt u geld op de bank en beschermt u het milieu door een kleinere ecologische voetafdruk achter te laten. Dakbedekking wordt blootgesteld aan meer milieudruk dan enig ander deel van het gebouw, vooral het weer.

Uw dak is een enorme investering waar u zeker voor moet zorgen. Isolatie helpt vochtophoping te verminderen, wat kan leiden tot rot, schimmel of kromtrekken en de integriteit van de dakconstructie in gevaar brengen. Voordat u beslist of u de installatie zelf wilt uitvoeren of een isolatieaannemer wilt inhuren, moet u de staat van uw dak zorgvuldig onderzoeken. Het grootste voordeel van het installeren van dakisolatie op uw huis is de hoeveelheid geld en energie die u bespaart.

Tussen de isolatie en het dakdek moet een ontluchtingsschot worden geïnstalleerd om het ventilatiekanaal te behouden. Omdat de temperaturen buiten blijven dalen, is het isoleren van uw dak een van de belangrijkste manieren om uw huis warm te houden in de winter. Voor een optimale energie-efficiëntie moet uw huis goed geïsoleerd zijn van het dak tot aan de fundering. Isolatietermijnen zijn de afgelopen 5 jaar dramatisch toegenomen en in veel staten maakt isolatie deel uit van bouwvoorschriften en is vereist.

Bestaande uit geprefabriceerde platen met schuim ertussen, groeit de populariteit van structurele geïsoleerde panelen onder isolatieproducten. Het kan tot op zekere hoogte op het dak worden geïsoleerd, maar het is veel waarschijnlijker dat uw huis geïsoleerd is aan het plafond en niet aan het dak, dan omgekeerd. Verkrijgbaar in glasvezel of cellulose, dit type isolatie wordt vaak door een lange flexibele buis op moeilijk bereikbare plaatsen geblazen, zoals een dak of onafgewerkte zolder. Hoewel, als de vloer van de zolder geïsoleerd is, een nieuwe ventilatieopening eenvoudig in het dakterras kan worden gesneden zonder de isolatie te verwijderen of te verstoren.

.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *