Kunt u dakisolatie in muren gebruiken?

Ja, u kunt dezelfde isolatieafwerking gebruiken die wordt gebruikt in lofts voor tapwanden, maar het is verre van ideaal. Het belangrijkste verschil tussen zolderisolatieafwerkingen. Glasvezel is relatief goedkoop en gemakkelijk. Cellulosevulisolatie wordt aangebracht door de spleten tussen.

Het belangrijkste verschil tussen zolderisolatieafwerkingen en andere isolatieafwerkingen is dat zolderisolaties meer gespecialiseerd zijn in het houden van de warmte in het huis, aangezien warmte meestal door het dak ontsnapt. Als zodanig is zolderisolatie niet ontworpen voor muren. In veel omstandigheden is het mogelijk om muurisolatie te gebruiken in vloertoepassingen. Als u ervoor kiest om dit te doen, raden we aan om een R2,0 of R2,5 product met hoge dichtheid of akoestisch product te installeren.

Deze producten zijn stijver, wat betekent dat ze na verloop van tijd op hun plaats blijven. Koop vandaag nog online betaalbare en goed presterende isolatie of bel ons op 1300 729 639 voor gratis deskundig advies over uw project. Standaardbestellingen worden binnen 1-2 werkdagen geleverd in steden en 1-3 dagen in regionale gebieden. Magazijnophalingen zijn beschikbaar vanaf meer dan 80 locaties in heel Australië.

Melbourne Warehouse11 Buch AvenueEpping, VIC Sydney Warehouse17 Watsford RoadCampbelltown NSW U kunt de gewenste leverdatum selecteren bij het afrekenen. Standaardbestellingen worden binnen 1-3 werkdagen geleverd in steden en 2-4 dagen in regionale gebieden. Af en toe zijn artikelen mogelijk niet op voorraad. In dit geval zullen we u binnen 1 werkdag op de hoogte stellen en u een geschatte leverdatum verstrekken.

Ja, u kunt overgebleven isolatiepakketten retourneren naar Pricewise Insulation. Retourzendingen moeten binnen 30 dagen na bestelling worden gedaan en kosten voor herbevoorrading van 15%. De verpakkingen moeten in hun originele staat zijn zonder enige schade. Als u voor het eerst isolatie installeert, wees dan voorbereid op een beetje verspilling.

In plaats van 10% af te trekken voor framing, wilt u misschien 5% aftrekken. Technisch gezien kunt u bij dit proces een of andere vorm van cellulose of vergelijkbaar ingeblazen isolatiemateriaal gebruiken. Maar we raden af om dat te doen, omdat zolderisolatiematerialen het meest effectief zijn wanneer ze op het hok worden gebruikt. Schuimblokken luchtstroom heeft geen dampscherm nodig en heeft een hogere R-waarde per inch dan losse vulling of batts, dus je krijgt meer bescherming met minder diepte.

Met spuitschuim moet u, in tegenstelling tot losse vulling of batts, de binnenopeningen afdekken (ze zijn niet nodig om het dak koel te houden). Bedek het schuim vervolgens met gipsplaat zoals vereist voor de brandveiligheid. De waarheid is dat de isolatieniveaus van Building Code niet werden bepaald door grote geesten die nadenken over de 'ideale' hoeveelheid isolatie. In een perfecte wereld zou je een energie-auditor inhuren om je precies te vertellen hoeveel bescherming je krijgt van de paar centimeter zolderisolatie die je misschien al hebt en om zaken als luchtlekken op te sporen die je kunt afdichten om ervoor te zorgen dat je isolatie zijn werk goed zal doen.

Alle isolatie biedt een niveau van thermische weerstand (dit is hun R-waarde), maar het kiezen van isolatie die het geluidsniveau in uw huis kan minimaliseren, helpt u ook om een comfortabeler huis te creëren. Of u nu hoogwaardige thermische isolatie in uw plafond of akoestische batts nodig hebt om de geluidsoverdracht tussen kamers te verminderen, Pricewise Insulation heeft een breed scala aan producten die aan uw behoeften voldoen. Bruikbare loftruimte - Veel alternatieve isolatieproducten stijgen boven uw vloerplanken uit om te voldoen aan de huidige bouwvoorschriften inzake isolatiedikte. Qua isolatie gaat het ongeveer zo; als je in een koud klimaat leeft en momenteel een 2x4-muur hebt met glasvezel batt-isolatie en je bent van plan om twee centimeter stijve plaatisolatie toe te voegen, kan de ROI 5 jaar zijn - om willekeurig een nummer te kiezen.

Het is zo simpel als dit - het toevoegen van een centimeter isolatie aan een muur met slechts één centimeter isolatie is zeker de moeite waard de investering, in elk klimaat. Bovendien heeft muurisolatie meestal een waterafstotend middel toegevoegd, terwijl plafondisolatie dat niet doet. Het begrijpen van het stapeleffect en waarom zolderisolatie is ontworpen zoals het is, is essentiële informatie bij het overwegen van welk type zolderisolatie moet worden gebruikt voor tapwanden. Het aanbrengen van extra isolatie aan een ouder huis bij renovatie kan een geweldig idee zijn, maar als u buitenmuren van buitenaf isoleert, zorg er dan voor dat u het goed doet.

.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *