Hoe verwijder ik isolatie bij mij in de buurt?

U moet uw lokale afvalautoriteit bellen om meer te weten te komen over de beste manier om glasvezel in uw omgeving te verwijderen. Mogelijk moet u een kleine vergoeding betalen op de stortplaats. Als alternatief bieden sommige rechtsgebieden recycling van glasvezel aan, ook tegen een kleine vergoeding. Vraag uw lokale afvalverwijderingsautoriteit om de isolatie voor u te leveren als u deze niet zelf kunt geven.

De doe-het-zelfbenadering van het verwijderen en verwijderen van oude isolatie is onzeker. Het werk is moeilijk en tijdrovend, vooral zonder de juiste apparatuur. Maar erger nog, het verwijderen van oude isolatie kan onveilig zijn voor een huiseigenaar - er kan schimmel zijn - er kan besmetting zijn - er kan asbest zijn. Kortom, de gezondheids- en veiligheidsrisico's zijn niet gerechtvaardigd.

Professionals hebben de apparatuur, de knowhow en de ervaring om het hele proces van begin tot eind te beheren. Neem contact op met de lokale afvalbeheerautoriteit in uw regio voor de juiste verwijdering- of recyclingprocedures voor het type losgevulde isolatie dat u heeft. Sommige stortplaatsen vereisen mogelijk dat u de isolatie op een specifieke plaats op de stortplaats weggooit, terwijl andere mogelijk vereisen dat u deze weggooit met gewoon huishoudelijk afval. Controleer of een lokale fabrikant van glasvezelisolatie gebruikte losgevulde glasvezelisolatie accepteert voor recycling.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *