Is isolatie vereist door code in Californië?

De verplichte minimale isolatie in 2x6 ingelijste wanden is R-20. Kwaliteitsinsulatie-installatie (QII) is nu een prescriptieve vereiste. Neem QII op in de reikwijdte van de aannemer, aangezien een HERS Rater het werk zal inspecteren. Wanneer isolatie op het dak in niet-residentiële gebouwen wordt geïnstalleerd, mogen geen vaste ventilatieopeningen of openingen naar buiten of naar ongeconditioneerde ruimtes worden geïnstalleerd.

Wanneer de ruimte tussen het plafond en het dak direct of indirect geconditioneerde ruimte is, wordt deze niet beschouwd als een zolder om te voldoen aan de CBC zolderventilatievereisten. Verticale isolatie vanaf de bovenkant van de plaat aan de binnenrand van de buitenmuur tot aan de bovenkant van de horizontale isolatie. Plaatisolatie moet worden beschermd tegen fysieke en UV-degradatie door ofwel een waterbestendige beschermingsplaat te installeren, plaatstaal uit te breiden tot onder de kwaliteit, een isolatieproduct te kiezen dat aan één kant een hard duurzaam oppervlak heeft, of op een andere geschikte manier. Vloerisolatie moet in direct contact met de ondervloer worden geïnstalleerd, zodat er geen luchtruimte is tussen de isolatie en de vloer.

Als Kraft- of folie-isolatie wordt gebruikt, moet deze worden geïnstalleerd volgens aanbevelingen van de fabrikant om luchtlekkage te minimaliseren en doorzakken van de isolatie te voorkomen. Horizontale isolatie vanaf de buitenrand van de verticale isolatie die zich uitstrekt 4 voet naar het midden van de plaat in een richting die normaal is ten opzichte van de buitenkant van het gebouw in planaanzicht. Isolatie mag echter geen dakrandopeningen op zolders blokkeren, want als de luchtstroom wordt geblokkeerd, kan zich vocht ophopen op zolder en kan waterdamp condenseren aan de onderkant van het dak.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *